Nieuws / 13 september 2021 / door Mirjam van den Bos

Meld je aan voor de start verkoop van ’t Suikerwerk


Nog één week. Dan staat alle informatie over ’t Suikerwerk online en kun je je inschrijven. En we organiseren op 7 oktober een moment om de brochure op te halen en je vragen te stellen aan het team.

We kunnen ons voorstellen dat je niet over één nacht ijs gaat en dat je al je vragen graag beantwoord wilt hebben vóór je je inschrijft. Daarom organiseren we op 7 oktober een zoete inval in de showroom van Bruynzeel Keukens bij De Zeeland (Van Konijnenburgweg 25, Bergen op Zoom). De brochure ligt er voor je klaar en het team van ’t Suikerwerk staat paraat om je vragen te beantwoorden en de plannen verder toe te lichten.
Je kunt zelf kiezen welk tijdstip het beste uitkomt, om 17.00, 18.00 of 19.00 uur

Let op: meld je aan voor een van de tijdslots. We willen voorkomen dat het bij vlagen te druk wordt. Zo houden we het voor iedereen prettig en veilig. Op de website staat een kalender waar je het tijdslot van je voorkeur kunt aangeven. Je bent vrij om ergens binnen dit uur binnen te vallen. Probeer wel weer weg te zijn voor de aanvang van het volgende tijdslot. Ze heeft iedereen de kans om informatie op te halen.