Nieuws

Kaap jij de laatste woning weg. Er is nog één woning beschikbaar. Met deze maisonnette van 129 m² zit je goed als je niet van standaard houdt.

Lees meer

De meeste woningen staan sinds de start van de verkoop in oktober onder optie. Toch zijn er nog een enkelen vrij. Per woningtype kun je de beschikbaarheid bekeken.

Lees meer

De inschrijftermijn is gesloten! De ingeschreven kandidaten ontvangen uiterlijk 19 oktober bericht over de toewijzing. Spannend!

Lees meer

Verkoop gestart

Vandaag is het zover: vanaf 15.00 uur zijn de 55 woningen in ’t Suikerwerk te koop!
Op deze website vind je alles wat je moeten weten om je in te…

Lees meer

Het binnenterrein van een huizenblok lijkt op het eerste gezicht een ideale plek voor parkeerplaatsen. Maar of dat nou zo bevorderlijk is voor het woongenot…

Lees meer

Inschrijven en toewijzen

Nu de verkoop van de woningen in ‘t Suikerwerk wel héél dichtbij komt, heb je vast vragen. Lees daarom deze documenten goed door.

Lees meer

Verkoop start 5 oktober

Let op, de start verkoop komt eraan. Vanaf 5 oktober kun je je inschrijving. Bereid je nu alvast voor door een account aan te maken.

Lees meer

Financiële toets

Als je een huis koopt, sluit je in de meeste gevallen een hypotheek af. Ga je je straks inschrijven voor een woning in ’t Suikerwerk? Regel dan nu ook een…

Lees meer