Maisonnette

Maisonnette

Stoer & industrieel wonen

“Wauw, wat gaaf! Wonen jullie in een oude suikerfabriek?”

De Suiker Werken, bestaande uit 19 appartementen, 2 maisonettes en 3 penthouses, heeft de stoere industriële uitstraling van een oude fabriek maar wel met alle voordelen van nieuwbouw. Het gebouw ademt de sfeer van weleer maar de woningen zijn gloednieuw en super duurzaam.

Een appartement, met als bonus een extra woonlaag. We hebben het hier over een maisonnette. De entree van deze twee ruime woningen bevindt zich op de 1e etage. Via de woonkamer neem je de trap omlaag en sta je op de begane grond. Naast een balkon heb je ook een terras naast de entree van het appartementengebouw. Als je hier een kopje koffie drinkt, zet dan meteen een flinke pot, want reken maar dat er een buur blijft hangen voor een praatje.

En omdat de woningen extra energiezuinig zijn, kom je in aanmerking voor groenfinanciering en kun je een hypotheek met korting afsluiten. 

Wonen in dé blikvanger van ’t Suikerwerk?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom ’t Suikerwerk? Meld je dan aan als geïnteresseerde en ontvang regelmatig onze digitale nieuwsbrief met daarin alle ins&outs over het project.