Stadswoningen 3-laags

Stadswoningen 3-laags

De Spiritus als overbuurman

Toffe industriële stadswoningen, zo zijn de 11 eengezinswoningen aan de Spirituslaan het beste te omschrijven. De woningen zijn geïnspireerd op de voormalige industrie en dat voel je!!

Deze twee woningen zijn er voor de stoerdere types die behoefte hebben aan veel ruimte. Met 140 m² woonoppervlak zit je goed bij de 3-laagse stadswoning. De woningen hebben aan de voorkant een ‘loading dock’ die toegang geeft tot de woningen. De indeling van de 2e etage is precies hetzelfde als van de kadewoningen. Dus ook hier standaard 4 slaapkamers.

En omdat de woningen extra energiezuinig zijn, kom je in aanmerking voor groenfinanciering en kun je een hypotheek met korting afsluiten. 

Binnenkort staat hier de juiste inspiratieplattegrond. De plattegrond van de Stadswoning 3-laags is nagenoeg identiek aan die van de kadewoning en daarom is die hier zo lang geplaatst.

Wonen aan de Spirituslaan?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom ’t Suikerwerk? Meld je dan aan als geïnteresseerde en ontvang regelmatig onze digitale nieuwsbrief met daarin alle ins&outs over het project