Woningtypes

Woningtypes

Van stoer tot sfeervol en volop variatie.
Ook jouw smaak staat er tussen!

In ’t Suikerwerk komt een diversiteit aan woningtypes. Je vindt er appartementen, eengezinswoningen in verschillende groottes en levensloopbestendige woningen.

Verschillende woningen voor verschillende bewoners. Van starters tot senioren, van jonge gezinnen tot empty nesters. Op deze pagina zie je het voorlopig ontwerp van de woningen, de specificaties en prijsindicaties.

Appartementen

van 83 m² tot 146 m²

“Wauw, wat gaaf! Wonen jullie in een oude suikerfabriek?” De Suiker Werken, bestaande uit 21 appartementen en 3 penthouses, heeft de stoere industriële uitstraling van een oude fabriek maar wel met alle voordelen van nieuwbouw. Het gebouw ademt de sfeer van weleer maar de woningen zijn gloednieuw en super duurzaam.

Kadewoning

circa 140 m²

Zondagmorgen, de eerste zonnestralen dansen al op het water. Op het trappetje aan het huis wakker worden met een kop koffie in je hand. Het kan in de kadewoningen aan de mooie, boomrijke Oude Vissershaven. Flink ruime woningen met een eigen tuin die grenst aan de grote gezamenlijke binnentuin.

Levensloopbestendig

circa 101 m²

“De kids zijn al even de deur uit en zoveel ruimte in huis is niet meer nodig. Maar ja, de tuin hè, die zouden we wel heel erg missen in een appartement.” Mogen we jullie voorstellen aan beneden-plus-woning? Ze zijn levensloopbestendig en hebben voorzieningen die de woningen toegankelijk en comfortabel houden voor als dat nodig is.

Stadswoning

v.a. 93 m²

Toffe industriële stadswoningen, zo zijn de gezinswoningen aan de Spirituslaan het beste te omschrijven. De woningen zijn geïnspireerd op de voormalige industrie en dat voel je!! De woningen hebben aan de voorkant een ‘loading dock’ die toegang geeft tot de woningen. Super stoer. Verleden en heden komen hier mooi samen, met de Spiritus als anker in de wijk voor je deur.